پیش‌بینی وضعیت دما و بارش کشور تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ | بدون بارش تا روز‌های پایانی آبان

  • کد خبر: ۳۷۱۹۲۸
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
پیش‌بینی وضعیت دما و بارش کشور تا پایان آذرماه ۱۴۰۴ | بدون بارش تا روز‌های پایانی آبان
بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، کشور تا ۲۵ آبان بدون بارش خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور اعلام کرد که جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش و دمای کشور نشان می‌دهد تا ۲۵ آبان بارش در سواحل خزر و نوار غرب کشور قابل توجه نیست. سایر مناطق کشور بی بارش است. میانگین دمای این بازه زمانی در یک سوم جنوب کشور در محدوده نرمال و در عرض‌های شمالی کشور بین ۳ تا ۶ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

همچنین، در هفته‌های دوم و سوم بارش در نیمه غربی سواحل خزر، شمال غرب، زاگرس شمالی و بخش‌هایی از زاگرس میانی تا جنوب غرب شدیدا کمتر از نرمال و سایر مناطق کشور بدون بارش پیش‌بینی می‌شود یا بارش قابل توجهی دریافت نمی‌کنند. در بخش‌هایی از زاگرس میانی و سواحل خزر با احتمال بین ۵۰ تا ۷۵ درصد بارش انباشته بین ۲۰ تا ۵۰ میلیمتر برآورد می‌شود.

طی هفته دوم (۲۶ آبان تا ۲ آذر) دمای هوا در سواحل دریای عمان و تنگه هرمز نرمال، دیگر مناطق جنوبی کشور بین ۱ تا ۳ درجه و نیمه شمالی کشور بین ۳ تا ۶ درجه بیش از نرمال پیش‌بینی می‌شود.

در ادامه، بارش کشور در هفته چهارم در استان‌های ساحلی خزر، مناطق کوهپایه‌ای در جنوب البرز، شمال غرب و بخش‌هایی از غرب کشور گرایش به نرمال دارد و سایر مناطق کمتر از نرمال برآورد می‌شود. انتظار می‌رود بارش کشور در هفته‌های پنجم و ششم گرایش به نرمال داشته باشد.

در هفته‌های سوم تا ششم دمای هوا در اغلب استان‌ها بین ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال و در نوار ساحلی جنوب کشور در محدوده نرمال خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.